Sikeres emberek, Sikeres történetek

"...meguntam a tengerpartot, amúgy a szívem mindig Budapestre húzott..."

2016. április 05. 13:54 - Rapid Business

Beszélgetés a Telefonkirállyal

 

" Kevés szimpatikusabb pasival találkoztam, mint Rodriguez Dávid "

rodrigez1.jpg

A latinosan csengő nevű telefonguru közvetlen, figyelmes és barátságos. Egészen biztosan remek dolog Dávid csapatának, a VIP Phone tagja lenni. Nem vagyok egyedül ezzel a szimpátiával, hiszen a Rapid Business résztvevői márciusban Rodriguez Dávidot választották meg a Hónap Üzletemberévé. Ajándéka egy ZEMA porcelán és persze maga az elismerés lett. Vajon mi a titka a perui származású telefonszakértőnek?

11141305_1109916752362429_3899139761590949577_o.jpg

Dávid szerint nincs itt semmi titok, a legfontosabb az odafigyelés, a türelem és a folyamatos kommunikáció. „A VIP Phone policyja, hogy állandóan foglalkozunk az ügyfelünkkel, legyen akár egyszeri magánszemély, vagy hatalmas flotta megrendelő. Lényeg az, hogy elégedetten távozzon, és boldogan használja is a telefonját. Így elérhetjük azt, hogy vissza is térjen hozzánk, és a következő alkalommal is a VIP Phone-nál vásároljon telefont. Nem véletlenül lett ez a szlogenünk: Megbízható telefonok, megbízható boltból. A VIP Phone olyan webshop, amely hosszú évek óta foglalkozik telefon kis- és nagykereskedéssel. „Kapunk egy hívást, a megrendelő elmondja, milyen készüléket szeretne, mi pedig 98 százalék, hogy meg is tudjuk azt szerezni neki. A 12 éves VIP Phone a legismertebb telefon webshopok közé tartozik, az árbevételünk javarészt a netes kereskedésünkből képződik. „Egy komoly KKV vállalkozásnak tartom magunkat, akik jelentős befolyással bírnak a saját szektorukban a hazai piacon. A 20 munkatárssal dolgozó cégvezető Rodriguez Dávid világ életében kereskedőként ténykedett, s négy éve kifejezetten a VIP Phone hívására tért vissza Magyarországra, maga mögött hagyva a festői Itáliát, meg a nyugalmat.  „Meguntam a tengerpartot, amúgy a szívem mindig Budapestre húzott. Kellett már  a másfajta pörgés.”

12039742_1109918135695624_7194104655283183477_n.jpg

A VIP Phone kártyafüggetlen készülékeket értékesít, talán nincs olyan készülék Európában, amit ne tudnának megszerezni. A Váci út 136-ban található a mintabolt, ahova bárki besétálhat, és kezébe veheti, megszemlélhetia kiszemelt készüléket. Szembe vele található a VIP márkafüggetlen telefonszervize, ahol bármilyen telefont jó eséllyel megreparálnak, akár a cégtől származik, akár nem. „Szerencsére nagyon sokan szeretnek bennünket, bárhova ki tudjuk szállítani az országban a telefont. Hatalmas vízióm volt, hogy bővítsük a céges portfóliónkat, s úgy néz ki, jó úton haladunk efelé. Tavaly sikerült elnyernünk a MÁV pályázatát, a MOL-nak pedig már 2 és fél éve szállítunk be telefonokat.

rodrigez.jpg

Törzsügyfeleink között tudhatjuk a UPC-t, a ProHome cégcsoportot, az Adeccot, a Bridgestone-t, az Amerikai Nagykövetséget és még számos céget. „Bár rengetegen árulnak a neten telefont, hiszem és vallom, hogy a VIP Phone messze a legkorrektebb eladó a piacon. Mi nem tűnünk el, nem szívódunk fel, ha valami gond van a készülékkel, megjavítjuk vagy kicseréljük. Kifejezetten megbízható cég a mienk, amit éreznek is az ügyfelek, akik hálásak és hűségesek is.” Dávid ahhoz is adott tanácsot, miként érdemes telefont vásárolni. „A legfontosabb szempont mindenképp a pénztárcánk. Ha eldöntötted, mennyi pénzt szánsz rá, akkor ajánlott egy nagyobb márkát kinézni. Érdemes a telefonos blogokat vagy a dedikált oldalakat is böngészni. Azt is el kell dönteni, hogy androidos, IOS vagy Windows operációs rendszert választasz – mivel mi vásárlási élményt nyújtunk, meg is mutatjuk ezeket a vásárlóknak. Aztán a kamera minősége is rengeteg vásárlónak szempont, mi pedig a kérdések esetén igyekszünk segíteni és ajánlani.”– meséli a vezető, aki szerint éppen ezért, a pozitív hozzáállásuk miatt lett ennyire kedvelt a VIP Phone. A Rapid Card büszke tulajdonosa kifejezetten szeret a Rapid Business üzleti találkozókra menni. „Ott van negyven nyitott üzletember, aki érezhetően kíváncsi a másikra. Ha ezt a 40 tárgyalást nekem kéne leszervezni, rengeteg időm és energiám menne el ezzel. Míg a magánszemélyeknél a Facebook a legjobb reklámfelület, addig a vállalati szektorban az ajánlás a legnyerőbb. A Rapid Business találkozó remek alkalom a kapcsolatépítésre. Én ugyanis nem eladni járok oda, hanem ismerkedni, és bizalmat szerezni.  Kyra és Tibor remek dolgot találtak ki, minden elismerésem az övéké. A Rapid Business a VIP Phone-nak nagyon bevált, csak ajánlani tudom.”

vip_phone_logo7.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rapidbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr978568128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása