Sikeres emberek, Sikeres történetek

Születésnapodra...

2016. február 05. 12:59 - Rapid Business

Drága Anita ,köszönjük, hogy vagy nekünk!

Kabrió sport kocsi, ráadásul az egyik legvagányabb, magabiztosság, vagányság, és persze elmaradhatatlan jó kedv.

anita3.jpg

Ő, Szeghalmi Anita Sminkmester, aki először megalapította saját sminkiskoláját, ami a Wizard Makeup Akadémia nevet kapta, majd  a Collective Designer Team Kft.-t, mely magába foglalja a szépségápolás, a divat és az üzleti élet különböző szegmenseit. Számunkra nem csak azért kedves, mert júliusban partnereink őt választották a hónap üzletemberének, de azért is, mert elsőként váltotta ki vállalkozásának a RapidCardot.

Miért döntött úgy, hogy elsőként köt éves Marketing szerződést a Sales&More-al?

Mindig jó dolog valaminek a születésénél jelen lenni, én így voltam a Rapid Business-el. Amikor Kyráék meghívtak az első rendezvényre, már akkor érezni lehetet a levegőben, hogy valami nem szokványos dologról van szó. A rendezvény valami egészen különleges dolgot adott számomra, az üzleti ismerkedés élményét. Amikor bemutatták, hogy nem csak szimpla látogatóként, hanem kiemelt szponzorként lehet részt venni az eseményeken, nem volt kérdés. Szeretek mindenben első lenni, így én lettem az első RapidCardos.

Tanulásról és küzdésről is beszélgettünk vele…..

14 éves kora óta dolgozik, 21 évesen már a saját vállalkozásában munkálkodott. Mi a sikerének a titka?

Ezt nem lehet egy mondatban megfogalmazni, sok minden ötvözete a sikert, nálam leginkább a tehetség, kitartás, szorgalom és legfőbbképpen a küzdeni akarás eredménye az, hogy sikeres vagyok.

anita.jpg

Hogyan biztosítja, hogy mindig friss és eredeti ötleteket valósítson meg?

A naprakész tudás érdekében folyamatos képzési lehetőséget biztosítunk kollégáinknak, és mivel a megújulás nagyon fontos, én magam is járok egy üzleti konferenciáknál előrébb mutató rendezvénysorozatra. A Rapid Businessen válogatott vállalkozókkal tölthetek el egy kellemes napot, lehetőségem van tanulni és tapasztalatokat szerezni, és persze eltervezni, hogy a cégvezetők közül kivel szeretnék a jövőben üzleti kapcsolatot kialakítani.

Mit tanácsolna a 20 évvel ezelőtti önmagának?

Mindent gondoljon úgy, ahogy gondolja, ne féljen megvalósítani. Higgyen az álmaiban!

1098198_557831447608703_693989762_n.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rapidbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr408362622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása