Sikeres emberek, Sikeres történetek

"A Grafit Pencil nem az a cég, amelyik bármit megígér az ügyfélnek..."

2016. április 15. 10:53 - Rapid Business

20 éves a Grafit Pencil Nyomda!

Beszélgetés Szabó Gáborral, a nyomdakirállyal....

Budapest egyik meghatározó nyomdaipari vállalata a Grafit Pencil Kft, a Sales&More egyik kitüntetett partnere, hiszen a Rapid Carddal rendelkező beszerzési- és értékesítési igazgatója örömmel és rendszeresen keresi fel a Rapid Business rendezvényeit.

szabo_gabor.jpg

 Az üzletembert a nyomdák királyaként is emlegetett Grafit Pencil Kft. sikertörténetéről faggattuk. Volt mit mesélnie. Jöjjön néhány adat az ebben az évben 20 éves nyomdaipari vállalkozás mára milliárdos árbevétellel büszkélkedhet. „Annak idején tíz munkatárssal indult a Grafit Pencil, 1996 volt az alapítás éve. Mára több mint 60 kollégával büszkélkedhetünk.” – mesélte Szabó Gábor, aki a megbízhatóságot, a korrektséget és az ügyfél orientáltságot tartja cégük fő erényeinek. „ A Grafit Pencil nem az a cég, amelyik bármit megígér az ügyfélnek, majd persze nem tartja a határidőket és a megrendelést is silány minőségben teljesíti. Éppen ellenkezőleg! Mi a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelünk és a kezdetektől pontosan teljesítjük a megbízásokat. Részben ezért is tér vissza hozzánk valamennyi ügyfelünk. A Grafit Pencil hisz a hatékony kommunikációban, s az első perctől fogva az ügyfelek teljes körű kiszolgálására törekednek. Több mint 15 éve egy 5000 négyzetméteres saját telephelyen folyik a munka, a legmodernebb, elektronikusan vezérelt, négyszínnyomó, KBA B/1-es és B/2 –es  íves ofszet gépekkel.

szg.jpg(Az üzletember a Rapid Business születésnapján is tiszteletét tette, és felettébb jót mulatott családjával)

Hagyományaihoz híven szinte minden nyomdai terméket készít a Grafit Pencil. „Minőségi  albumok, könyvek, brossurák vagy nagymennyiségű szórólapok, nyomtatványok, termékkísérő anyagok egyaránt megtalálhatóak a portfólióban. Kezelési utasítások, banki és pénzügyi nyomtatványok, tömbök gyártásánál a nyomott piaci ár miatt még nagyobb jelentősége van a pontos kalkulációnak, hiszen a minőség és a határidő követelményei magasak, és akár néhány filléres tévedés is jelentős veszteséget eredményezhet. A cég működésének hatékonyságát a saját fejlesztésű folyamirányító rendszer segítségével tudjuk  biztosítani.

12828494_1092985147388923_7768398648154347154_o.jpg

 

A 2016-os évtől a digitális területen is lehetősége van ügyfeleinknek szolgáltatásainkat kipróbálni, hiszen egy SRA 3 méretű Canon géppel a kisebb példányszámú , rövid határidővel gyártható kiadványok is elérhetőek magas minőségben.

 Ebben a kiélezett versenyhelyzetben csak a legmodernebb technikai színvonallal és a munkatársak magas szintű szakképzettségével lehet talpon maradni.

Nem véletlen, hogy a Grafit Pencil nagy hangsúlyt helyez a nyomdában dolgozó munkatársak szakmai továbbképzésére. A piacot érintő változásokról, a beszállítok által elérhető technológiai újításokról szinte minden terület dolgozója folyamatos információt kap, mind az általános nyomda­ipari technológiák, mind pedig a nyomda által használt berendezések működtetésével kapcsolatban. A magyar nyomdaipar érdeke ugyanis a szakmai színvonal emelése is.

 Az üzletember kifejezetten büszke arra, hogy cége azon kevesek közé tartozik az országban, amelyik a legmodernebb környezetvédelmi előírásoknak is megfelel. „A Grafit Pencil Kft. nagy hangsúlyt fektet a dolgozói egészségvédelmére, a felhasznált alapanyagok, az alkohol nélküli nyomtatási technológia bevezetése, teljes mértékben megfelelnek az Unió által kibocsátott előírásoknak.  - közölte Szabó Gábor beszerzési és értékesítési igazgató.

15_eves_logo2.png

Cégünk büszke rá, hogy munkáink az elmúlt 20 év során számos díjat és elismerést is kiérdemeltek. Nem egyszer hozták el a Pro Typographia versenyen a kiemelkedő  vagy kiváló termék elismerést, és mindig nagy hangsúlyt fektettünk a társadalmi szerepvállalásnak is .

  Szabó Gábor ugyanakkor hangsúlyozta, egy nyomda életében létfontosságú a már meglévő kapcsolatok ápolása és a folyamatos kapcsolatépítés. „Mindebben pedig a Rapid Business verhetetlen. Kyra és Tibor ugyanis teljesen új megközelítést, friss áramlatot hozott a piacon levő üzleti klubok világába. Remek partnerekre találtunk bennük és általuk!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rapidbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr978629852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása