Sikeres emberek, Sikeres történetek

Engedd meg, hogy segítsünk....

2016. február 03. 12:09 - Rapid Business

Kedves Olvasó!

Köszöntünk a Rapid Business blogján.

Mi fogja jellemezni oldalunkat ? Friss, naprakész és inspiráló.

Blogunkat abból a célból hoztuk létre, hogy a mikro-, kis-, és középvállalkozások vezetői, menedzserei és döntéshozói akár a reggeli kávé mellett, akár két tárgyalás közti szünetben erőt nyerjenek, feltöltődjenek írásunkból. Olyan karriereket és életpályákat mutatunk be, amik bennünket is inspiráltak. Hiszünk abban, hogy meg lehet változtatni a világot, de ehhez szükséges, hogy lássuk egymás és a saját hibáinkat, és azokon dolgozva az erősségeinkre koncentráljunk. Ebben a blogban mindamellett, hogy bemutatjuk hazánk kiemelkedő üzleteit megvalósító vezetőit, tanácsokkal, tippekkel látunk el a helyes üzleti kapcsolatépítést illetően.

ronai.jpg

Cégünk, a Sales&More  klasszikus sales house-ként indult: kereskedelmi csatornák non-spot felületeit értékesítettük. Többre vágytunk, ezért kiemelkedő és kézzelfogható segítséget szerettünk volna nyújtani, és be kellett látnunk, hogy hideghívásokkal mindez nem megvalósítható. Ekkor találtuk ki a Rapid Business konstrukciónkat, ami egy olyan platformnak bizonyult, ahol létre tudtuk hozni üzleti elképzelésünket. A tavaly februárban létrejött rendezvénysorozat azóta az ország vezető üzleti találkozójává nőtte ki magát. Eddig közel 150 tőkeerős cég fordult meg nálunk az üzleti vacsoráinkon az InterContinentalban, és a reggeliken a Villa Bagatellben. Mi sem mutatja jobban, ez egy működő üzleti modell, mint hogy a rendezvényünkre ellátogató cégek tavalyi éves árbevétele több, mint 40 milliárt Ft volt, és akkor még nem említettem állandó partnercégeink kimagasló bevételét.

 

Büszkén elmondhatjuk, hogy egyedülállóként a piacon nem üzleti klub vagyunk, tehát mindig frissülünk, a találkozókon újabb és újabb cégeket vonultatunk fel, persze szűrve a hozzánk beérkező kéréseket, így biztosítva az állandó minőséget, és diszkréciót.

Alapelvünk, az elegancia és az állandó minőség szolgáltatása. Hisszük, hogy odafigyelésünkkel olyan szolgáltatást tudunk biztosítani, amit minden vezető szeretne közvetíteni cégéről. Szeretünk adni, és nem elvenni.

Ebben a blogban is erre fogunk törekedni. Jó olvasást, tartalmas szemezgetést kívánok!

Végvári-Nagy Kyra 

www.rapidbusiness.eu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rapidbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr668356674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása