Sikeres emberek, Sikeres történetek

A varázslatos VEGAS PARTI a város felett...várjuk a folytatást!

2016. július 07. 14:34 - Rapid Business

Soha rosszabbat! Aki ott volt, tudja, hogy

az év partiját adta a Sales&More a város

felett. A buli a Rapid Business Henessy

Party in Vegas címre hallgatott, mindjárt

el is mondom miért...

074.jpg

 Az Oxygen Wellness tetőteraszára érkező vendégsereg valóban Las Vegasban érezhette magát,vagy éppen a tengerparton, bűbájos Baywatch babák között, hiszen a partnereket kultikus piros úszódresszt viselő Baywatch hostessek fogadták. Köztük pedig David Hasselhoff maga a Sales&More kereskedelmi igazgatója volt, hiszen a házigazda Végvári Tibor ugyancsak piros "vízimentős" nadrágban celebrálta az éjszakát. Bár felesége, Végvári - Nagy Kyra nem piros fürdőruciban végezte a háziasszonyi feladatokat, mályvaszínű Mary Cat márkájú estélyi ruhája csodásan kiemelte szépségét, és ezzel beleillet az est black and red dresskódjába is. S ha már a szépségnél tartunk: az egy főre eső "jócsajok" száma kifejezetten felülprezentált volt, hiszen a gyönyörű nők közt bizony kapaszkodnia kellett annak, aki ki akart tűnni a hölgykoszorúból. Az ország egyik legcsodásabb  légtornásza Sáfrány Emesének 'Aleska'  sikerült, önfeledten csevegett egy másik szépséggel, Dósa Kingával, a Dream Media Budapest vezetője, s akiknek köszönhettük a bájos hostessek közreműködését is.

046.jpg

Boldogan kortyolgatta  Hennessy welcome drinkjét Győrfi Pál szóvivő és partnere is, akik kifejezetten elégedettek voltak az alkalomra megalkotott különleges longdrinkekkel.

009.jpg

Ugyancsak megfelelt a dresszkódnak, és megint csak úgy ragyogott Csomor Csilla színművésznő, aki barátnőjével, Tórizs Hajnalkával érkezett. Hajni ,a Zema porcelánékszerek képviselőjeként egy teljesen egyedi  ékszerszettet is felajánlott, a kollekciót később haza is vitte egy szerencsés nyertes.

329.jpg

Na de ne rohanjunk ennyire előre az időben, hiszen az első "WOW"  élmény kora este érte a vendégeket, akik egy body sushi szeánszon vehettek részt. A remek sushikat a Sushi Sei , japán sushi mestere alkotta meg, és egy gyönyörű modell testén tálalták fel a finomságokat. A többit a fantáziára bízzuk, de legyen annyi elég, hogy egyetlen falat sem maradt meg.

042.jpg

Tény, hogy ilyen bulit még senki sem csinált a csodás Budapest felett, s a hangulatot tovább fokozta a rezidens DJ is, ezúttal a világ egyik legjobb lemezlovasa, Maxim Kuznyecov pakolgatta egész éjjel a zenéket. Aki pedig a hőségben megigazította az outfitjét, az profik segítségével tehette meg, hiszen a Mod&CO hajszobrászai és a L'école make up artistjai bárkinek csodás hajat és sminket varázsoltak, többek közt a Kevin Murphy minőségi termékeivel, hiszen Kyra és Tibor csakis a legjobbat adja a partnereinek.

018.jpg

S ha már a minőségnél tartunk, bár voltak már korábban is próbálkozások casino partikra, ám az igazi Vegas hangulatot a Sales&More hozta el Budapestre.  A Tax Free Zone póker asztalánál egymásnak adták a helyet a vendégek, és rengetegen pörgették a rulett kerekeket is. Kifejezetten nagyvilági volt a hangulat a partiban, ám a jótékonyságról sem feledkeztek meg, hiszen a TOP3 Ingatlan egy egész csapattal vett részt a VEGAS show-n, majd nagylelkű felajánlást tettek a Cseppkő Gyermekotthon lakói számára, a jótékonysági kaszinó árbevételén túl is.

211.jpg

Aki pedig inkább csodás női idomokat választotta, nem csalódott, hiszen a Mary Cat fashion show szexi ruhákat, fürdőrucikat és szívdöglesztő modelleket vonultatott fel. A tervezőket Molnár Katalinnak, és Vadas Anamáriának pedig a show végén elismerő tapsviharral köszönték meg a résztvevők a látványt!

163.jpg

Felperzselte a hangulatot a tűztánc bemutató is, akik a város felett mutatták be egyedülálló tűztáncukat előtte pedig a már !hatszoros! Világbajnok Rock and Magic SE táncosai adták meg a buli kezdőhangulatát az égben spárgázó, és "repkedő" táncosaikkal, amelyre még a Guinness-rekorder Rippel Feri, és az ismert mentalista Danny Blue is elégedetten csettintett. A tulajdonos Végvári házaspár másik jó barátja, Frabato, és gyönyörű felesége Virág is boldogan mondott igent a partira, hiszen a mágus is jól tudja, hogy a Sales&More rendezvényei egyet jelentenek a minőséggel.

037.jpg

 Az esten rengeteg értékes ajándék talált még gazdára, többek közt Tiborék aranykártyás ügyfele, a VIP Phone jóvoltából pedig egy okostelefont is kisorsoltak, vagy az LBH Design by Alone jóvoltából csodás karkötőt is nyerhettek, de Kasza Tamás személyesen adta át a szerencsésnek motivációs könyvét is a felejthetetlen estén, amin rengetegen vettek részt.

 Mit is mondhatnánk zárszóként? Lehet utánunk

csinálni!

"B.J."

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rapidbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr538872344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása